Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Construsoft breidt uit in België, nieuwe medewerkers gezocht voor ondersteuning en promotie.

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

Kom naar het Tekla Revit Interoperability ForumOp 16 juni vindt het Tekla Revit Interoperability Forum plaats, een forum speciaal georganiseerd om ingenieurs in de bouwsector te helpen om het samenwerkingsproces tussen diverse software beter te begrijpen en te beheersen. Internationale experts, speciaal ingevlogen voor dit evenement, laten hoe optimaal wordt samengewerkt met Autodesk Revit en Tekla Structures in het OpenBIM ontwerpproces. Voorafgaand vindt een kennisdag voor gebruikers plaats.
Lees meer »
TIF.jpg

Webinar: Hoogspanningsmasten en hoogteconstructies efficiënt ontwerpen en producerenVoor het ontwerpen en produceren van hoogspanningsmasten en hoogteconstructies biedt Tekla diverse verbeterde functionaliteiten, waarbij het 3D-model de bron is voor hoeveelheden, tekeningen, projectplanning en fabricagedata. Zo is van de hele mast een nauwkeurig as-built 3D-model te ontwerpen, incl. fundering, mastconstructie, mastarmen, diagonalen/windverbanden en trappen/kooiladders.
Lees meer »
TransmissionTower.jpg

BIM in de cloud, heel logisch!Steeds meer Tekla-gebruikers besparen tijd door in ‘de cloud’ Tekla Model Sharing modellen te delen. Met deze cloud-service kunnen Tekla-gebruikers waarvandaan dan ook veilig, flexibel en efficiënt samenwerken in één model, zelfs met gebruikers van andere organisaties. Met Tekla Model Sharing wordt de kans op fouten tijdens engineering verlaagd en, omdat modellen niet meer handmatig hoeven te worden samengevoegd en gecontroleerd op wijzigingen, kostbare tijd bespaard. Alleen de wijzigingen worden gesynchroniseerd.
Lees meer »
TeklaModelSharing.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

Tekla Revit Interoperability Forum
Locatie: Regio Utrecht
Tekla Ingenieurs Kennisdag
Locatie: regio Utrecht
Locatiegebaseerd plannen is efficiënter dan u denkt… (Zevenaar)
Locatie: Construsoft Zevenaar
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo