Welkom bij Construsoft

Construsoft levert als lokale partner van Trimble sinds 1995 software voor de bouw, infra en industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Met Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in diverse sectoren. Klik hier voor direct meer informatie over Vico Office, SketchUp Pro of Trimble Connect.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

40% tijd besparen met plannen en calculeren? Bekijk hier hoe!Vico Office voor hoeveelheden bepalen, calculeren én plannen, dat klinkt erg mooi, maar hoe werkt de software nou precies? Dat hebben we u laten zien tijdens drie korte webinars in november, waarbij ook vragen van kijkers zijn beantwoord. Na een korte inleiding van de theorie, kwam vooral de praktijk aan bod. De diverse voordelen van Vico Office werden door Michel Keller, werkvoorbereider bij Waal, nog eens extra belicht: Taken die voorheen 2-3 weken in beslag namen, worden nu met Vico Office in slechts enkele dagen gedaan. Benieuwd? Via de links hieronder kunt u direct de webinars terugkijken op YouTube.
Lees meer »
vico header.jpg

Nieuwe, revolutionaire software voor BIM & kozijnenConstrusoft brengt een nieuwe software op de markt die BIM voor kozijnen écht mogelijk maakt. De kozijnindustrie krijgt steeds meer te maken met BIM, maar tot op de dag van vandaag ontbreekt het aan moderne software die deze werkwijze goed ondersteunt. Tot heden, want met de nieuwe, baanbrekende software worden kozijnen eenvoudig (automatisch) gegenereerd in BIM. Uniek is dat de BIM-informatie bovendien direct gebruikt kan worden voor de productie in de timmerfabriek. Up-to-date blijven van de ontwikkelingen kan via bimvoorkozijnen.nl.
Lees meer »
Kozijn.jpg

Probeer de Microsoft HoloLens in combinatie met Trimble ConnectWat is er mooier dan door een 3D-ontwerp van een bouwwerk lopen, alsof het er echt staat? De droom van elke architect, ingenieur en aannemer wordt werkelijkheid met de nieuwe technieken Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). Niet meer kijken vanaf een beeldscherm, maar op ware grootte in de echte wereld door een virtueel bouwwerk lopen. Ervaren hoe dat is? Kom langs bij Construsoft en probeer zelf de Microsoft HoloLens in combinatie met Trimble Connect en ontdek de nieuwste samenwerkingsmogelijkheden van een BIM!
Lees meer »
Probeer de Microsoft HoloLens bij Construsoft.jpg

Houtskeletbouwmachines aansturen vanuit een Tekla-modelSteeds meer houtskeletbouwers kiezen voor Tekla Structures, om naast gedetailleerde ontwerpen ook productiemachines aan te sturen met data uit het 3D-model. Via Tekla Warehouse zijn BTL-, Hundegger- en H&M-applicaties beschikbaar, waarmee diverse productiemachines direct worden gevoed met data uit Tekla Structures. Het resultaat is dat efficiënter en met minder fouten wordt geproduceerd en projecten in korte tijd met hoge kwaliteit uitgevoerd kunnen worden.
Lees meer »
MachineAansturing.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

Build-IT 2018
Locatie: Brusselse Expo, Brussel
TechniShow 2018
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo