Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Construsoft breidt uit in België, nieuwe medewerkers gezocht voor ondersteuning en promotie.

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

Kom naar het Tekla Revit Interoperability ForumOp 16 juni vindt het Tekla Revit Interoperability Forum plaats, een forum speciaal georganiseerd om ingenieurs in de bouwsector te helpen om het samenwerkingsproces tussen diverse software beter te begrijpen en te beheersen. Internationale experts, speciaal ingevlogen voor dit evenement, laten hoe optimaal wordt samengewerkt met Autodesk Revit en Tekla Structures in het OpenBIM ontwerpproces. Voorafgaand vindt een kennisdag voor gebruikers plaats.
Lees meer »
TIF.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

Trimble European BIM Forum
Locatie: Warschau, Polen
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo