Welkom bij Construsoft

Construsoft levert als lokale partner van Trimble sinds 1995 software voor de bouw, infra en industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Met Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in diverse sectoren. Klik hier voor direct meer informatie over Vico Office, SketchUp Pro of Trimble Connect.

Vanwege aanhoudende groei zoeken we diverse nieuwe collega's.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

VolkerWessels en Trimble starten strategische samenwerking ter innovatie van BIM-technologieTrimble en Koninklijke VolkerWessels hebben een strategische samenwerking gesloten, zo werd vandaag officieel bekend gemaakt. Het doel van de samenwerking is het volledig digitaliseren van de werkstromen van VolkerWessels door middel van de technologieën van Trimble. Innovatie op het gebied van BIM-technologie staat hierbij voorop, zodat het beheer en de voorspelbaarheid van bouw- en vastgoedprojecten verder geoptimaliseerd kan worden. Als lokale partner van Trimble zal Construsoft ondersteuning bieden bij de implementatie en integratie met bestaande systemen.
Lees meer »
DigiBase3.jpg

Fijne feestdagen en een fantastisch 2018!Wat is het jaar weer snel voorbij gevlogen. De gure, koude dagen hebben ons land ondertussen bereikt en 2018 staat bijna voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Er zijn grote stappen gezet in de organisatie en op het gebied van ontwikkeling en we willen iedereen bedanken die heeft geholpen om van 2017 een gedenkwaardig jaar te maken. We wensen u fijne feestdagen en een prachtig 2018.
Lees meer »
Kerstgroet 2017 NL1-1.jpg

40% tijd besparen met plannen en calculeren? Bekijk hier hoe!Vico Office voor hoeveelheden bepalen, calculeren én plannen, dat klinkt erg mooi, maar hoe werkt de software nou precies? Dat hebben we u laten zien tijdens drie korte webinars in november, waarbij ook vragen van kijkers zijn beantwoord. Na een korte inleiding van de theorie, kwam vooral de praktijk aan bod. De diverse voordelen van Vico Office werden door Michel Keller, werkvoorbereider bij Waal, nog eens extra belicht: Taken die voorheen 2-3 weken in beslag namen, worden nu met Vico Office in slechts enkele dagen gedaan. Benieuwd? Via de links hieronder kunt u direct de webinars terugkijken op YouTube.
Lees meer »
vico header.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

TechniShow 2018
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Betondag 2018
Locatie: De Doelen Rotterdam
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo