Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

3de Tekla Interoperability Forum op 13 april - kom ook!Op 13 april vindt voor de 3de keer het Tekla Interoperability Forum plaats. Deze editie gaat over hoe Tekla Structures optimaal samenwerkt met rekensoftware voor ontwerp, zoals Diamonds, AxisVM, SCIA en RFEM. Speciale aandacht krijgt IDEA Connection, dat stalen verbindingen volledig in 3D modelleert en berekent. IDEA is disruptieve software gebaseerd op de unieke CBFEM ontwerp- en rekenmethode. Daarnaast laten we u aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe we ongekend snel een complex ontwerp kunnen opzetten met behulp van de Grasshopper-Tekla Live Link.
Lees meer »
Tekla_Interoperability_forum_13_april.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

Bouw 4.0: Digital Fabrication & Construction
Locatie: De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 te Delft
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo