Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

Fijne feestdagen en een fantastisch 2017!Bedankt, mede dankzij u is het een mooi jaar geworden! In 2016 hebben we ons steentje weer kunnen bijdragen om processen in de bouw te optimaliseren. Ook in 2017 staan we voor u klaar en zullen we onze BIM-kennis inzetten om diverse slimme innovaties te introduceren. We zijn er trots op dat we wederom zijn gegroeid, vele nieuwe klanten hebben gekregen en mooie relaties hebben opgebouwd. We willen iedereen bedanken die heeft geholpen om van 2016 een mooi jaar te maken en wensen u fijne feestdagen en een prachtig 2017 in goede gezondheid.
Lees meer »
Kerstgroet_V3.png

Ruim 650 bezoekers frissen kennis op tijdens Tekla OpfrisdagenEen geweldige opkomst dit jaar tijdens de Tekla Opfrisdagen, waar meer dan 650 enthousiaste Tekla-gebruikers de moeite hebben genomen om de kennissessies te bezoeken. Jaarlijks worden hout-, beton- en staalsessies georganiseerd voor Tekla-gebruikers die streven naar meer efficiëntie en een hoger rendement. Tijdens deze bijeenkomsten worden gebruikerstips, praktische informatie en ervaringen gedeeld tussen Tekla-gebruikers en supportmedewerkers van Construsoft. Dit jaar stonden de Opfrisdagen in het teken van de nieuwe versie Tekla Structures 2016i.
Lees meer »
Opfrisdagen 2016.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo