Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

Nieuwe functies voor ontwerp en fabricage prefab houtskeletbouw dakelementenMet onze continu ontwikkelingen van nieuwe praktische functionaliteiten in Tekla Structures voor de houtskeletbouw houden gebruikers hun voorsprong op de concurrentie. Met de laatste update heeft met name gebruiksvriendelijk een boost gekregen. De software beschikt nu over meer mogelijkheden voor het ontwerpen van kil- en hoekkepers, ronde muurplaten en de positionering van (knieschot-)afsteunregels.
Lees meer »
Hout.jpg

Tekla eerste software met ondersteuning Unitechnik interface voor prefabbetonproductieDoor de strategische samenwerking van Trimble met Unitechnik is Tekla Stuctures de eerste software ter wereld die de nieuwste versie van de Unitechnik CAD-CAM interface voor prefabbetonproductie ondersteunt. De innovatie maakt het mogelijk om via een open, efficiënte uitwisseling data uit het Tekla-model te genereren en deze te gebruiken voor de productie(controle)systemen van Unitechnik. De prefabbeton-export is reeds te downloaden via Tekla Warehouse.
Lees meer »
UniTechnik-website.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

BIMPraat: BIM en online collaboration
Locatie: Alphen Business Center, Alphen aan den Rijn
Trimble European BIM Forum
Locatie: Warschau, Polen
Staalbouwdag Nederland
Locatie: Kromhouthal, Amsterdam
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo