Construsoft levert BIM (Building Information Modeling) software voor de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Wij zijn in Nederland de lokale partner van Trimble. Met de verkoop en ondersteuning van Tekla Structures zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om dit ook in andere branches te worden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden voor uw specifieke situatie verzoeken wij u een keuze te maken uit één van onder genoemde industrieën. U komt dan automatisch op de juiste plaats op onze website terecht!

Wilt u een algemene indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben; scrollt u dan naar beneden en maak daar uw keuze.

BIM Specialist since 1995

Actueel

Ontdek wat Waal méér heeft bereikt na half jaar kostenbeheer met Vico OfficeRuim een half jaar geleden heeft het vooruitstrevende Vlaardingse bouwbedrijf Waal gekozen om aan de slag te gaan met geavanceerd kostenbeheer met Vico Office. Deze keuze is gemaakt nadat Waal twee bedrijven uitgenodigd had om te testen met welke oplossing zij het best konden calculeren vanuit BIM. Schoorvoetend verleende Construsoft medewerking om twee maanden lang een team van Waal te ondersteunen en daarmee de competitie aan te gaan met een ander team dat ondersteund werd door het andere softwarebedrijf.
Lees meer »
O3A2778.jpg

BIM bij de Olympische Spelen in RioHebt u ook zo genoten van de Olympische Spelen? In drie weken tijd bezochten tienduizenden atleten en miljoenen bezoekers Brazilië. Om deze plotselinge toestroom op te vangen worden voor elke Spelen diverse nieuwe sportcomplexen gebouwd. Vaak majestueuze en uitdagende bouwwerken, zodat kijkers wereldwijd onder de indruk zijn van de accommodaties. Helaas is het dikwijls zo dat na een Olympisch toernooi een aantal van deze nieuwe bouwwerken niet meer gebruikt worden en in verval raken. Daar hebben ze in Rio wat op bedacht: alle nieuwgebouwde faciliteiten hebben bewust een tweede bestemming gekregen. BIM en Tekla Structures speelden een belangrijke rol bij de bouw van twee tijdelijke stadions die nu getransformeerd worden tot een viertal scholen een recreatiecomplex.
Lees meer »
BIM bij de Olympische Spelen in Rio.jpg

Meer nieuws artikelen »
Slide right

Evenementen

Expertmeeting Calculeren & plannen met BIM
Locatie: Waal Bouw, Vlaardingen
De Tekla Opfrisdagen
Locatie: Zwijndrecht & Apeldoorn
Staalbouwdag België
Locatie: De Montil, Affligem
 
Meer evenementen »
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Technosoft logo