Home »  Over Ons  »  Agenda

Bouwen met Staal avondsessie incl. rondleiding door productiehal


Op donderdag 17 mei organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met ConstruSteel, Van Ee Staalspecialisten en Construsoft een avondsessie in de nieuwe productiehal bij Van Ee Staalspecialisten in Barneveld. Tijdens de Bouwen met Staal avondsessie nemen diverse sprekers uit de staalbranche u mee in het verhaal van 'Model Based Steel Building', waarbij het papierloze staalbouwproces op basis van een 3D-model centraal staat. Ter afsluiting wordt een rondleiding gegeven door het nieuwe pand van Van Ee Staalspecialisten. Meld u snel aan, want er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar!

Reserveer nu uw plek door u hier aan te melden via de Bouwen met Staal-website. 

Klanten van Construsoft kunnen kosteloos deelnemen, ook als zij nog geen lid zijn van Bouwen met Staal. Reserveer wel een plek, er zullen geen kosten in rekening worden gebracht. 

Model Based Steel Building
Als organisator van de Model Based Production-middag (100+ bezoekers) en Bouwen met Staal avondsessie bij Voortman (200+ bezoekers) worden dit jaar de beste ervaringen van beide events gecombineerd tijdens de avondsessie ‘Model Based Steel Building’. Door 3D-modelinformatie volledig te benutten, kan het staalbouwproces (o.a. de engineering, calculatie, werkvoorbereiding en productie) verder geoptimaliseerd worden. Hierdoor ontstaat minder restafval, wordt een kortere doorlooptijd gerealiseerd, wordt continue kwaliteit geleverd en worden faalkosten gereduceerd.

Inspirerend programma met rondleiding door productiehal
Diverse gastsprekers uit de branche delen in korte sessies hun werkwijze en visie voor de toekomst. De verschuiving van het huidige staalbouwproces naar een modelgestuurd proces wordt besproken. Ontdek hoe de staalbouwbranche het toekomstige proces ziet en hoe de keten hierop inspeelt. Een inspirerende locatie is gevonden in samenwerking met Van Ee Staalspecialisten, die het afgelopen jaar een nieuwe bedrijfshal van bijna 200m met kantoorpand in gebruik hebben genomen. Aan het einde van de avondsessie staat een rondleiding door het nieuwe pand gepland. 

Bouwen met Staal
Inschrijven kan via de Bouwen met Staal-website. Met interessante sprekers uit de branche en een blik op de toekomst voor elk onderdeel van het proces is deze avondsessie zeker de moeite waard. Let op: Wees er snel bij, want er geldt een maximum van 120 bezoekers voor dit evenement! Meld u vandaag nog aan om u plek te reserveren.  

Agenda:
Het programma bestaat uit de volgende onderwerpen (wijzigingen voorbehouden):

Model Based Engineering & Estimation

  • Werken vanuit het model in de toekomst
  • Engineering voor én tijdens het proces
  • Grafisch calculeren

Model Based Production

  • Werkvoorbereiding vanuit het model
  • Productie en bouw 

Model Based Progressing

  • Productiebeheersing
  • Productievoortgang in het model

Rondleiding door pand Van Ee Staalspecialisten

Borrel

De aanvangstijd is 15:00 uur en de verwachte eindtijd is 21:00 uur.

Het programma, definitieve tijden en aanvullende informatie volgt binnenkort.

Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo