Home »  Over Ons  »  Actueel

Actueel

Hier treft u actuele informatie aan. Onderaan de pagina kunt zich inschrijven voor ons nieuwsbrief, wij houden u dan automatisch en regelmatig op de hoogte van nieuwsberichten.

VolkerWessels en Trimble starten strategische samenwerking ter innovatie van BIM-technologieTrimble en Koninklijke VolkerWessels hebben een strategische samenwerking gesloten, zo werd vandaag officieel bekend gemaakt. Het doel van de samenwerking is het volledig digitaliseren van de werkstromen van VolkerWessels door middel van de technologieën van Trimble. Innovatie op het gebied van BIM-technologie staat hierbij voorop, zodat het beheer en de voorspelbaarheid van bouw- en vastgoedprojecten verder geoptimaliseerd kan worden. Als lokale partner van Trimble zal Construsoft ondersteuning bieden bij de implementatie en integratie met bestaande systemen.
DigiBase3.jpg

40% tijd besparen met plannen en calculeren? Bekijk hier hoe!Vico Office voor hoeveelheden bepalen, calculeren én plannen, dat klinkt erg mooi, maar hoe werkt de software nou precies? Dat hebben we u laten zien tijdens drie korte webinars in november, waarbij ook vragen van kijkers zijn beantwoord. Na een korte inleiding van de theorie, kwam vooral de praktijk aan bod. De diverse voordelen van Vico Office werden door Michel Keller, werkvoorbereider bij Waal, nog eens extra belicht: Taken die voorheen 2-3 weken in beslag namen, worden nu met Vico Office in slechts enkele dagen gedaan. Benieuwd? Via de links hieronder kunt u direct de webinars terugkijken op YouTube.
vico header.jpg

Nieuwe, revolutionaire software voor BIM & kozijnenConstrusoft brengt een nieuwe software op de markt die BIM voor kozijnen écht mogelijk maakt. De kozijnindustrie krijgt steeds meer te maken met BIM, maar tot op de dag van vandaag ontbreekt het aan moderne software die deze werkwijze goed ondersteunt. Tot heden, want met de nieuwe, baanbrekende software worden kozijnen eenvoudig (automatisch) gegenereerd in BIM. Uniek is dat de BIM-informatie bovendien direct gebruikt kan worden voor de productie in de timmerfabriek. Up-to-date blijven van de ontwikkelingen kan via bimvoorkozijnen.nl.
Kozijn.jpg

Probeer de Microsoft HoloLens in combinatie met Trimble ConnectWat is er mooier dan door een 3D-ontwerp van een bouwwerk lopen, alsof het er echt staat? De droom van elke architect, ingenieur en aannemer wordt werkelijkheid met de nieuwe technieken Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). Niet meer kijken vanaf een beeldscherm, maar op ware grootte in de echte wereld door een virtueel bouwwerk lopen. Ervaren hoe dat is? Kom langs bij Construsoft en probeer zelf de Microsoft HoloLens in combinatie met Trimble Connect en ontdek de nieuwste samenwerkingsmogelijkheden van een BIM!
Probeer de Microsoft HoloLens bij Construsoft.jpg

Houtskeletbouwmachines aansturen vanuit een Tekla-modelSteeds meer houtskeletbouwers kiezen voor Tekla Structures, om naast gedetailleerde ontwerpen ook productiemachines aan te sturen met data uit het 3D-model. Via Tekla Warehouse zijn BTL-, Hundegger- en H&M-applicaties beschikbaar, waarmee diverse productiemachines direct worden gevoed met data uit Tekla Structures. Het resultaat is dat efficiënter en met minder fouten wordt geproduceerd en projecten in korte tijd met hoge kwaliteit uitgevoerd kunnen worden.
MachineAansturing.jpgPagina:
0 - 0 - 117
1
0 - 10 - 117
2
0 - 20 - 117
3 ...
0 - 110 - 117
12
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo