Home »  Support  »  Onderhoud

Onderhoud

Dat ontwikkeling vooruitgang is, weten we allemaal. Onze software is continu in ontwikkeling. Daarmee ontwikkelt u als gebruiker ervan ook. Blijf up-to-date en zorg dat u het voordeel haalt uit deze groei. Elke nieuwe software-update brengt een bewezen verbetering van productiviteit met zich mee.
Haal het maximale uit uw investering.
Met een onderhoudscontract zijn de jaarlijkse software-updates en add-ons binnen handbereik. Beleef de voordelen van ons onderhoud en blijf actueel!

Er gebeurt veel op het gebied van software voor Building Information Modeling. Gezien de snelheid van de hedendaagse technische ontwikkelingen, lijkt de noodzaak om up-to-date te blijven onafwendbaar. Elke software-update bevat vele indrukwekkende verbeteringen en toevoegingen waar u direct voordeel van heeft als gebruiker.
Niet onbelangrijk is dat u optimaal compatibel met andere projectpartners blijft en uw productiviteit optimaliseert.

Klanten met een onderhoudscontract verzekeren zich van de laatste nieuwe releases, add-ons, technische ondersteuning en speciaal georganiseerde klantenevenementen. Op onze klantenevenementen worden de laatste ontwikkelingen getoond en toegelicht, kunt u wensen m.b.t. de software kenbaar maken en netwerken met vakgenoten. Ontwikkelen doen we samen!

Image1
Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo