Deze website gebruikt cookies. Cookies verbeteren de gebruikerservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer lezen: Privacyverklaring
melding sluiten
Home »  Support  »  Opleidingen

BIM Manager Workout

De BIM-Manager workout, een initiatief van Construsoft, is een doorslaand succes geworden. Naast een inhoudelijke update over de laatste stand van dé software van BIMmend Nederland wordt er tijdens deze workout veel tijd besteed aan interactie tussen de verschillende deelnemers en de leiding van de workshop.
De volgende opleiding is:
- wordt gepland in overleg

Er wordt gestart om 9:00 en om ongeveer 14:30 zit het programma er weer op.
Het BIM-Manager workout programma:
-Introductie BIM voor BIM-managers
-Tekla BIMsight
-Uitwisseling met ketenpartners
-Planning en werkvoorbereiding

Onze partners:
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo
Construsteel logo
Trimble logo
RFEM logo
Pouma logo
Buildsoft logo
Whitebox logo
Tekla logo
Vico Office logo
Idea logo
SketchUp logo